3 Response to "Yalan Haberler'in Linkleri"

  1. fatoo says:

    Merhaba,
    benim erkek arkadaşım bu bölüme girmeyi çok istiyor. bu konuda bilgilendirme yapacağım demişssin. merakla bilgilerini bekliyoruz.

    Adsız says:

    eğer at antrenörlüğü bölümüne gitmeyi düşünen arkadaşlarım varsa şunu belirtmek isterim. yüzde 1 kazanca imza atacaksınız ne 3000 doları maaş filan yok. çünkü sahada yarışlardan men edilmiş insanlar sizin diplomanızı kullanarak sırtınızdan geçinecek. parselin büyünü onlar alacak. ayrıca iyi bir antrenörle çalışmıyorsanız kazancınız zaten yok denecek kadar az olacak. bu arada imza attığınız atın görünmeyen antrenörü kim olursa olsun bana ne diskalif olursa olsun diyerek o ata kullanılması yasak olan ilaçlardan vurup bahisten para kazanma yoluna giderek sizi ateşe atma tehlikeside cabası. ayrıca bağkura olan borcunuzuda siz bireysel olarak ödemek durumundasınız. sonuç olarak sağlam biriyle çalışmadığınız zaman boşaaa kürek çekeceksiniz.... yazık sizin okuduğunuz iki yıllık sürece...

    ali says:

    bu kadar olumsuz şeyyler yazan arkadaşım inan sen başka bir bölüm okusaydında işsiz kalacaktın, çünkü senin gibileri ben çok iyi bilirim. sen ve senin gibiler okulda eğitim sırasında arkadaşlarıyla geyik yapan, dersin içinde bulunmayan, emek harcamayan, işin üstesinden gelmeye çalışmayan çabalamayanlardır. dolayısıyla senin iş bulamaman normal. şuan bir bak bakalım düz koşu sahalarında ve binicilik kulüplerinde nekadar çok üniversite mezunu arkadaşlar çalışıyor. ve sen hala bunun farkında değilsen, senin için yapacak pekte bişey yok.

Yorum Gönder

Eğer Blogger üyesi değilseniz, Yorumlama biçimi yazan bölümden Adı/URL seçeneğini seçin. Açılan kutucuktaki URL bölümünü boş bırakabilirsiniz. Bir web sayfanız ya da blogunuz varsa oraya yazabilirsiniz.

Yorumunuz:

Powered by Blogger